www.iaw.nl

internetadressenwijzer

Wordt uw website gevonden? Hier uw website?

Link aanmelden / website toevoegen

Plaats gratis uw website bij de links op deze wijzer.
Uw website dient wel branchegerelateerd te zijn. Klik hier.

Barlo

Barlo is een buurtschap gelegen in de gemeente Aalten. Barlo heeft in totaal 108 inwoners. Barlo is redelijk bekend dankzij zijn Coöperatieve Werktuigen Vereniging (CWV). Barlo staat ook bekend om De Loods. Dit is een uitgaangsgelegenheid die onder jongeren erg populair is. De Loods wordt door vrijwilligers beheerd.

Barlo ligt in de Gelderse Achterhoek op de westelijke rand van het Oost-Nederlandse plateau. Dit is een oud rivierterras uit het Onder- en Midden-Pleistoceen.

Barlo had in de prehistorie al inwoners. Er is namelijk een grafveld en sporen van een nederzetting uit de ijzertijd gevonden. Deze sporen werden bij de boerderij Ongena gevonden.

In 1982 maakte de TROS een reportage in Barlo. Deze reportage ging over de mogelijke koop van het recreatie centrum Groot Deunk. Bhargwa Sri Rajneesh wilde er een opleidingscentrum van maken.

Barlo heeft een boerderijmuseum. De manier van leven en werken in oude tijden staan hier centraal. Dit museum werd in 2000 opgericht.

Beste Links

Barlo.nl Barlo.nl
Barlo.nl Barlo.nl geeft informatie over verschillende zaken betreffende Barlo. Barlo is een buurstschap van de gemeente Aalten in het Oosten van Gelderland   Website

Manege en kampeerboerderij de Barlo Manege en kampeerboerderij de Barlo
Welkom op de site van manege de Barlo. Klik op de afbeelding omdoor te gaan   Website

Meer Links

Gemeente Aalten Internet Gemeente Aalten Internet
Officiële site met algemene en bestuurlijke informatie, nieuws en een gemeenteloket
http://www.aalten.nl/

Kinderdisco Barlo Kinderdisco Barlo
Klik hier de foto's van de kinderdisco/playbackshow van woensdag 9 maart 2011 in de Markerink. Via dit formulier kun je vast liedjes aanvragen die je komend
http://www.kinderdisco.barlo.nl/

Gastenverblijf Huize Nijhof Gastenverblijf Huize Nijhof
Gastenverblijf Huize Nijhof Nijhofsweg 6 7122 PZ Aalten/Barlo mail: info@ huizenijhof.nl telefoon: 0543-451669 06-53314564/ 06-21484217
http://www.huizenijhof.nl/

Domme Aanleg Barlo cafe restaurant themafeesten spooktocht Domme Aanleg Barlo cafe restaurant themafeesten spooktocht
Café-restaurant met foto's, een menukaart met prijzen en een overzicht van de entertainment-mogelijkheden
http://www.dommeaanleg.nl/

Barlo Ballonvaarten verzorgt uw ballonvaart in Utrecht en omgeving. Barlo Ballonvaarten verzorgt uw ballonvaart in Utrecht en omgeving.
Barlo Ballonvaarten verzorgt uw ballonvaart in en om de provincie Utrecht. Wij stijgen op van ons eigen veld in Groenekan en onze opstijglocaties in Utrecht
http://www.barloballonvaarten.nl/

Barlo > Nieuws Barlo > Nieuws
Welkom op de website van cbs Barlo Hieronder vindt u een videofilm met een impressie van een schooldag op cbs Barlo in de winter. Veel kijkplezier!
http://www.cbsbarlo.nl/